Network Menu

Varför bli medlem i SWEA London?

Kontakta SWEA London

Oavsett om du är nyinflyttad till London eller redan har bott här i många år finns det flera anledningar att bli medlem i SWEA London.

Som medlem får du flera medlemsförmåner och många nya vänner.

Vi erbjuder många trevliga aktiviteter, intressanta föredrag, bokklubb, utflykter av olika slag, middagsträffar, fikaträffar på olika museer, SWEA Professional, nationaldagsfirande, en årlig kräftskiva, och mycket mer skoj!

Du får ett nätverk på cirka 80 svensktalande kvinnor i London med omnejd och tusentals Sweor globalt. SWEA International erbjuder också ett stort utbud av webbinarier och SWEA-podden.

________________________________________________________________________________________________________________

Länk till vår medlemsansökan

________________________________________________________________________________________________________________

Kommunikation

Vi underrättar våra medlemmar om kommande aktiviteter via hemsidan, e-post och Facebook. Kontakta oss om du inte får några meddelanden från oss så kan vi kontrollera att vi har rätt e-postadress till dig. Kom ihåg att även att titta i skräppostfiltret.

Facebook

Vi har en mycket aktiv Facebookgrupp som heter SWEA London medlem
Vi har även en officiell Facebookgrupp där alla är välkomna, som heter SWEA London. Där kan du ställa frågor, be om råd och komma i kontakt med hjälpsamma svenskor. Du har även tillgång till gruppen SWEA Världen där du kan kommunicera med andra Sweor världen över.

Aktiviteter

En del av SWEA Londons aktiviteter är uppdelade i olika intressegrupper. När du blir medlem i SWEA London så blir du automatiskt med i alla grupper och välkommen på alla våra olika event, oavsett vilken intressegrupp det tillhör. Du kan läsa mer om våra intressegrupper här.

Rumsförmedling

Ytterligare en förmån är tillgång till SWEAs rumsförmedling. För en billig summa kan du hyra rum hos en Swea på olika platser i världen. Du kan också själv ställa upp som rumsförmedlingsvärdinna och hyra ut rum. Rumsförmedlingen är en personlig service mellan Sweor. SWEA International och dess lokalföreningar är ej ansvariga för någon del av denna förmedling.
Mer information finns HÄR.