Network Menu

Nätverksträff

SWEA London Professional inbjuder till:

VAD: Nätverksträff

NÄR: Den 22 juni 2022 klockan 19.00

VAR: The George på Borough High Street

Anmälan sker tillswealondonprofessional(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)gmail.com

Den 29 mars höll SWEA London Professional i en föreläsning med Helena Whitmore på SEB i London.  Helena pratade om skattefrågor och förmögenhetsplanering samt hur man bör tänka kring skillnaden mellan legala frågor i Sverige och UK, framförallt beskattningsfrågor och vad som händer vid till exempel en bodelning.

Då föreläsningen med Helena var väldigt välbesökt och populär och med stor sannolikhet väckte mycket tankar och funderingar hos oss alla tänkte vi bjuda in till en nätverksträff och after all med möjlighet att fortsätta de intressanta samtalen oss Sweor emellan.

Var du inte med på föreläsningen den 29 mars är du självklart varmt välkommen att vara med  ändå och delta i diskussionerna eller bara njuta av gemenskapen och ett glas vin tillsammans med andra Sweor.

Vi träffas på puben The George 75-77 Borough High Street, Southwark, SE1 1NH

Närmaste station är London Bridge, Borough eller Monument

Kostnad – alla betalar själva direkt på puben

Anmälan sker till: swealondonprofessional(Ersätt dessa parenteser med @ tecknet)gmail.com

Sista anmälningsdag: 20 juni

Anmälan är bindande. 

SWEA London Professional är ett nätverk inom SWEA där våra medlemmar kan träffas och bygga professionella relationer, dela med sig av erfarenheter samt ge tips och råd till varandra. Alla SWEA medlemmar är välkomna att delta. Är du inte medlem är du varmt välkommen att komma på ett av våra nätverksmöten och prova på.